Mijn ervaring met de trading platform van Anyoption

Mijn ervaring met de trading platform van Anyoption

Geen makelaar aan de macht af te zien van de standaard basisvariant van de handel binaire opties. De call / put methode kan worden gerealiseerd Anyoption opbrengsten van ten hoogste 85 procent. Zonder de nog steeds als “exotische” features “Touch / No Touch” of Range / No Range beschreven “komt ook Anyoption niet.

Hier is het potentieel rendement voor handelaren zijn hoger, de prognose, maar ook moeilijker en dus risicovol. Tot 360 procent winst goedmaken. aanvoelt functie is het belangrijk dat een vooraf bepaald door de makelaar marktwaarde in de ingestelde periode ten minste eenmaal moeten worden aangeraakt. in Bereikopties, is het belangrijk dat een sterk fluctuerende marktwaarde binnen een bepaalde blijft.

Eerste handelsproces kan verwerken zonder risico handelaar bij Anyoption. Als men bij zijn eerste poging de handel geen geluk met de markt evaluatie, terugbetaald Anyoption maximum van 50 euro, dus het doet geen pijn.

Trading platform en de veiligheid op Anyoption

Bron: http://nl.anyoption.com/
Bron: http://nl.anyoption.com/

De Anyoption website is – in tegenstelling tot verschillende mededingingsautoriteiten sites – in het Duits voor, ook in het Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Turks en zelden gevonden Arabisch. Volgens deze taaldiversiteit wereldwijde klanten van bruikbaarheid en structurering, hoge veiligheid en transparantie worden uitgevoerd.

Zelfs nieuwe gebruikers van het gebied van binaire opties vinden hun weg snel. De Anyoption klanten kunnen (bijvoorbeeld Coca Cola, Apple, Vodafone of Google) handelen met 12 nationale valuta, aandelen bekende bedrijven en indices zoals de DAX, Nasdaq, Dow Jones of Nikkei 225 De grondstoffen divisie kan ook te wijten zijn aan het ontbreken van de verhandelde goederen die nog uitgebreid met uitzondering van ruwe olie, zilver en goud. Er is een klein minpuntje.

Afhankelijk van het temperament en investor mentaliteit, kan een handelaar de vertraging tijden conservatieve of risicovolle ingesteld. Zo Anyoption voorziet conservatieve zo goed als voor gedurfde handelaren. Verstrijken tijden van een paar minuten tot een maand worden aangeboden. Het feit dat alle trading tools zijn web-based, bespaart handelaren riskant en omslachtige downloaden van software tools. Daarnaast kunt u vervolgens toegang tot alle pc-besturingssystemen. De veiligheid van Anyoption website is dan ook geweldig, de website is ook snel en loopt betrouwbaar. Alle gegevens, met name gevoelig en betalingstransacties worden gecodeerd.

Customer Service, Banking & Bonus bij Anyoption

De moderne customer service omvat de eis dat een makelaar de site is geoptimaliseerd voor gebruik met smartphones en dergelijke. Veel handelaren vinden het belangrijk om hun transacties te monitoren via de mobiele telefoon. Anyoption heeft overwogen. Handelaren kunnen daardoor snel inspelen op actuele trends in de markt en (Samsung, etc.) zijn handel met de iPhone en Android-mobiel.

Alle stortingen en opnames kunnen worden gemaakt via overschrijving, credit card of betaling diensten zoals Moneybookers of Liberty Reserve. Zijn Trader rekening wordt uitgevoerd bij Anyoption hetzij in euro’s of Britse ponden of Amerikaanse dollars uitgevoerd.

Voor geavanceerde als voor first-time handelaren het bonussysteem van Anyoption’s interessant. Het is echter beoordeeld als verschillende nuttige. Men moet in staat zijn om te behandelen, als gevolg van een bonus zijn altijd vrijblijvend. Doet u niet aan deze, de bonus vervalt, soms, helaas, de aldus verkregen winst. Het is daarom raadzaam om de bonus voorwaarden voor het accepteren van de bonus aanbod te bestuderen en vervolgens nagaan of de uitvoering mogelijk lijkt. zet zich in voor adoptie is niet, zelfs als de start-up kapitaal door zou toenemen. Bij Anyoption kunt u maximale bonus van maximaal € 4000 romen.

De bonus is afhankelijk van de omvang van de handel op Anyoption worden gemaakt. Iedere ondernemer krijgt een unieke welkomstbonus. Als men bereikt als nieuwe klant in de handel 20 keer of 30 keer het volume van de handel, de bonussen zijn dus variëren. Nieuwe klanten bonussen kan goed zijn voor een maximum storting van € 4000 tot 75 procent van dit bedrag zijn echter fundamenteel gekoppeld aan de 20-voudige handelsvolume. In Duitsland: Pays een handelaar € 5.000 op zijn effectenrekening, zullen ze 40 procent bonus ontvangen op. Dat is meer dan 2.000 Euro commerciële hoofdstad. Totdat je kon krijgen betaald de bonus, maar je zou € 40.000 te hebben.

Het plaatsen van 200 euro voor elke handel, een totaal van 200 transacties nodig zijn. Tot 50 procent die, zet de 40-voudig volume van de handel zwaaien. Net als bij Optie24 heeft Anyoption een gratis demo-account. We hebben ons dit verslag over Optie24 lezen.

De bereikbaarheid van de klantenservice wordt gewaarborgd door het permanent bemand live chat, maar ook via e-mail en telefoontjes bij Anyoption. Er is zelfs spreken Duits. Het personeel van online brokers blijken te worden ervaren op het gebied Binäroptionshandel of moderne webapplicaties. Traders zullen ook worden voorzien van lesmateriaal ter beschikking om ze meer vertrouwd met de webtools of de handel in binaire opties te maken. Men kan toevlucht nemen tot handige video tutorials, een uitgebreide FAQ sectie, een e-boek of een PDF-handleiding.

Goed is ook de snelle introductie van “Hoe moet ik doen? ‘En uitgebreide” webinars “waardoor men verkrijgt diepgaande inzichten in de handel binaire opties. Om het te gebruiken, maar u moet ingeschreven.

Conclusie te anyoption

Anyoption wordt off professioneel worden vastgesteld door de Home-Broker. Hier kunt u scoren op alle gebieden en wij geloven dat als je wilt om te beginnen, in de toekomst een stuk is nog steeds mogelijk. Anyoption is innovatief verder de markt veilig te verrijken. We laten ons verrast en blij zijn als we geprobeerd en ons te informeren over uw ervaringen en meningen.